Hírek

2021 Nemzetközi újdonságok – Március/Április – Kiegészítők

Hamarosan vége a tavasz első hónapjának és már látszik, ahogyan elkezd virágba borulni a világ körülöttünk. Vagyis látnánk, ha arra figyelnénk. Hiszen jönnek a jobbnál jobb új elemek, kedvenc játékainkhoz, így kiegészítve az élményt.

Shards of Infinity: Into the Horizon
A 2018-ban megjelent pakliépítős játéknak jön a harmadik kiegészítője, amelyben két új mechanizmus bővíti a lehetőségeket. A Destinies segítségével nagyobb előnyre lehet szert tenni, míg az Ingeminex minden játékosnak ártani próbál, de egy jól időzített csapással legyőzhető. Ez a készlet lezárja a jelenlegi történetszálat, ami lehet, hogy egy új jövő kezdete.

Stuffed Fables: Oh, Brother!
A vattával töltött bátor társaság visszatér újabb kalandokra. Évekkel az eredeti történet után új taggal bővül a család és két új játékostárs is csatlakozik a korábbi csapathoz. Az egyszarvúnak és az akciófigurának bele kell tanulniuk új szerepükbe, hogy szeretett gazdájukat meg tudják védeni az új szörnyek és a zuhanás erőivel szemben.

Arkham Horror: The Card Game – The Lair of Dagon: Mythos Pack
Az Innsmouth nyomozás szálai hamarosan összeérnek és a furcsa események és baljóslatú találkozók a Dagon rendhez vezetnek. Itt az idő, hogy bemerészkedjetek a rend omladozó termeibe és az alatta lévő barlangokban. Az ötödik mítosz pakliban a történet következő fejezetét találjátok, és az új játékoskártyákkal frissíthetitek a paklitokat és közelebb jussatok a kampány fináléjához.

KeyForge: Dark Tidings – Archon Deck
Merülj el az óceánban a Keyforge ötödik sorozatának Archon csomagjával és ismerd meg a feneketlen mélység lényeit. A különleges csomagokban, amelyek önmagukban azonnal játszhatóak most új lehetőségeket kínálnak az ár kihasználására és az apály negatív hatásainak elkerülésében. Valamint bővül a gonosz iker paklik lehetőségei, hogy minél több lapot a gonosz iker verziójára cserélhess.

Munchkin Enhancers
Ha még nem unod Steve Jackson játékát és nem tartod kezelhetetlennek a vaskos példánnyá hizlalt paklit, amelyet már kiegészítettél már fejszékkel, papokkal, hátasokkal, vadakkal, kriptaszökevényekkel és varázslókkal, akkor 30 új további lappal fokozhatod a kazamatákba kalandot és persze aranyat kereső hősök repertoárját. De figyelj oda, mert mi lesz a hátad mögött vagy a hátadban.

Aquatica: Cold Waters
Aquatica virágzó vizeit a vulkánkitörések erősen megváltoztatták. Négy bátor király szállt szembe egymással a koronáért, de az északi hideg vizek is beáramlottak a királyságba, magával hozva ismeretlen lényeket. Ezek az északi nemzetek is felfedezték Aquatica gazdagságát így ők is harcba szállnak. A Cold Waters kiegészítővel már öten is részt vehettek a hatalmi játszmában míg további modulokkal kiegészítve új élményekkel bővíthető az alapjáték.

Hozzászólások lezárva.

Még több itt:Hírek

Hírek

10 éves a JEM magazin

A Játékos Emberek Magazinja idén ünnepli kiadásának 10. évfordulóját. A születésnap alkalmából a szerkesztőséggel nagyszabású ...