Hírek

A hét nemzetközi megjelenései – 43.

Az új bejelentések mindig felvillanyozzák az embert, de a konkrét megjelenés idejét nagyon nehéz figyelemmel kísérni a modern játékok világában, ezért nézzük meg a hét fontosabb címeit, amelyeket hamarosan elérhetünk a boltok polcain. Újra összecsaphatnak a birodalmak, az űr csendjéből a mélységbe süllyedhetünk, harcolhatunk a sárkány hercegért vagy az éhes hidrát kikerülve nyerjünk helyet a csillagok között.

Clash of Cultures: Monumental Edition
A felfedezés és fejlesztés klasszikus játéka most visszatért, amely tartalmazza az alapjátékot és a Civilizations and Aztecs kiegészítőt. Építs megint civilizációt, fejleszd a kultúrát, a technológiát és emelj csodákat, amelyeket most teljesen kidolgozott minikként jelennek meg. Győzd le ellenségeidet és hagyj nyomot a történelemben.

Fangs
A korábbi Shadow Hunters dedukciós parti játék most új köntösben tér vissza, ahol három csoport bőrébe bújhatnak a játékosok. Légy a vámpírok, a vérfarkasok vagy az emberek csoportjában és éld túl az éjszakát. A két természetfölötti csapat győzelme a másik elpusztításán múlik, míg emberként csak a lelkedet próbálod porhüvelyedben tartani. Tudd meg ki barát és ki ellenség, hogy a harcban a megfelelő torkot haraphasd ketté.

The Crew: Mission Deep Sea
A magasan rangsorolt űrmisszió innovatív kooperatív mechanizmusát most a mélységben tapasztalható meg. Keressétek meg Mu elveszett kontinensét a sötét óceán mélyén, ahol természetesen a kommunikáció erősen korlátozott ezért kulcsfontosságú, hogy a gondosan megtervezett tervet egytől egyig jól hajtsátok végre. Ezzel és egy kis szerencsével érhetitek csak el Mu mesés elsüllyedt földjét.

The Dragon Prince: Battlecharged
A Netflix méltán elismert animációs sorozata most visszatér egy kártyaalapú taktikai csapatjátékban. Szálljatok szembe a másik csapat ellen és használjátok megfelelően az energiátokat. A sorozat 8 jól ismert karaktere egy-egy minivel és saját 16 lapos paklival képviseli magát a harctéren, hogy segítse a végső győzelmeteket.

Adventure Games: The Grand Hotel Abaddon
A Kosmos kiadó különleges történet orientált nyomozós játékának negyedik tagja elérhetővé vált angol nyelven is. Fedezzétek fel a rejtelmeket, tapasztaljátok meg a különböző utakat akár több különböző megoldással. Az elhagyatott hotel régi épülete furcsa események helyszínének adott helyett. Éljétek bele magatokat az új karakterek szerepébe, kövessétek a nyomokat és döntsetek, hogyan folytatódjon a kaland.

Greece Lightning
Kísértsd a szerencsédet egy körversenyen, ahol csak a bátrak és a szerencsések élik túl. Egy elegáns és gyors triérész kapitányaként kell két kört teljesítened a híres Hidra Regattán. Hajózásra termett képességeid segítségével kerüld el az örvényeket, kormányozz át a változó áramlatokon és ne hagyd figyelmen kívül a szeszélyes isteneket. Állítsd magad mellé a szerencsét, etesd meg ellenfeleiddel a hidrát és szakítsd át azt a bizonyos szalagot elsőként.

Hozzászólások lezárva.

Még több itt:Hírek

Hírek

10 éves a JEM magazin

A Játékos Emberek Magazinja idén ünnepli kiadásának 10. évfordulóját. A születésnap alkalmából a szerkesztőséggel nagyszabású ...