Hírek

A hét nemzetközi megjelenései – 44.

A héten végre a boltok polcaira hajtották a marhákat, Egyiptom ősi istenei alattvalóként számítanak ránk, míg a lámák a magaslati levegő frissességével szállingóztak be.

Great Western Trail (Second Edition)
A klasszikus vadnyugati marhaterelés visszatért és új köntösben hódíthatjuk meg Amerikát Texas-tól Kansas City-ig. A második kiadás új képi világa mellet szóló módot is tartalmaz valamint egy új tehénfajta is terelhető. A két új épület, a cseretokenek és a négy mesterlapka még több stratégiai mélységet adnak hozzá az ördögszekeres Cowboy kalandhoz.

Ankh: Gods of Egypt
A CMON idei nagyágyúja Egyiptom ősi világába kalauzol, ahol istenként kell versengened a túlélésért, miközben alattvalóid kezdik elfeledni régi szokásaikat. Építs karavánokat, idézz szörnyeket és téríts követőket, hogy felülkerekedj a többi istenen és uralkodj Egyiptom földjén.

The King is Dead: Second Edition
Egy 2015-ös klasszikus tér vissza új köntösben, egy vadonatúj aszimmetrikus játékmóddal frissítve. A király megint halott, a királyság pedig megosztott. Győzd meg a skót, a walesi vagy az angol frakciót hogy támogassák trónkövetelésidet valamint készítsd fel csapataidat az idegen megszállók támadásai ellen.

Lizard Wizard
A Racoon Tycoon szerzőitől egy hasonló játékmenettel operáló játékban látogathattok Astoria varázslattal és cselszövésekkel teli világába, ahol egy maroknyi főmágus verseng a varázslók hűségéért. Toborozz varázslókat a hét egyedi iskolából, építs misztikus tornyokat, kutass erőteljes varázslatokat és keress aranyat a sötét kazamatákban. Légy te az a főmágus, aki a többiek fölé emelkedik és irányítja Astoria földjét.

Llamaland
Ki ne szeretné a lámákat, pelyhesek és csodálatos helyen élnek a vad fennsíkokon. Itt természetesen a gazdálkodás sem könnyű, pedig az őslakosok is szeretik a burgonyát, a kukoricát és a kakaót. Szerencsére itt vannak a lámák, akik nagy segítséget jelentenek számodra. Szántsd fel földjeidet a szédületes magasságokban, termessz és helyezd az édes lámákat farmodra.

Neoville
A jövő városában a természet és az ember egyensúlyban élhet, ez a célja Neoville városvezetésének is. Ha elfogadod a kihívást építs felhőkarcolókat és közműveket, hogy a megfelelő harmóniát tudd megteremteni. Legjobb építészként alakítsd jobban a teret, mint ellenfeleid és harmonizálj a természettel.

Hozzászólások lezárva.

Még több itt:Hírek

Hírek

10 éves a JEM magazin

A Játékos Emberek Magazinja idén ünnepli kiadásának 10. évfordulóját. A születésnap alkalmából a szerkesztőséggel nagyszabású ...