Hírek

Collectors, Anniversary, Ultimate és megint Pandemic

Az újra kiadások láza folytatódik idén is így vonatozhatunk az orosz vasúton vagy Európában, megépíthetjük a franciák várkomplexumát az ünneplő tömeggel. De rakosgathatunk akril csempéket és megjavíthatjuk az időt, vagy az emberiséget.

Ultimate Railroads
Az orosz vasutat még nem építhettétek ilyen nagy dobozban. A 2013-as eredeti játékon kívül tartalmazni fogja a két nagy térképes valamint a kisebb kiegészítőket is. De újdonság is kerül a csomagba, mert Ázsia vasútvonalait is rendezhetjük akár szóló módban is.

Carcassonne: 20th Anniversary Edition
Hans im Glück egy másik klasszikus jubileumát is ünnepli, mivel már 20 éve építjük a francia várainkat. A doboz tartalmazni fogja az alapjátékot a folyó és az apátság mini kiegészítőt, és 15 új úgynevezett évfordulós lapkát. A lapkák UV nyomtatással lesznek díszítve és különleges grafikák lesznek elrejtve rajtuk.

Qwirkle Collector’s Edition
Egy másik Sdj díjas is megkapja a magáét, vagyis a fa elemekről akrilra válthattok. A különböző formák és színek egymásmellé pakolása már nem okozhat szálkát a kezetekbe.

Paradox Initiative
Az amerikai Elf Creek Games frissített kiadást tervez Brian Suhre 2016-os Paradox című játékát. Ahol felszakad az idő szövete és világok tűnnek el a létezésből. Tudósként a ti dolgotok lesz kijavítani ezen világok múltját, jelenét és jövőjét. A siker nem egyszerű, de ha mégis összejön, akkor is ki kell tartani a vihar végéig.

Pandemic: Hot Zone – Europe
Idén sem maradtok új Pandemic cím nélkül, a tavalyi Pandemic: Hot Zone – North America után a mutálódott vírusok az öreg kontinensre törnek, ahol ugyanúgy ahogy sokféle helyen és időben próbálhatjátok legyőzni őket. A térkép kisebb, de a mutálódott bacik még veszélyesebbek.

Hozzászólások lezárva.

Még több itt:Hírek

Hírek

10 éves a JEM magazin

A Játékos Emberek Magazinja idén ünnepli kiadásának 10. évfordulóját. A születésnap alkalmából a szerkesztőséggel nagyszabású ...