JEM Díj

JEM Társasjáték Díj – Díjátadó és eredmény

Ha 2022-ben családias volt a jelző a 3. díjátadóra, akkor bátran kijelenthetjük, hogy az idei egy tömeges rendezvény volt. A meghívott vendégeken kívül voltak érdeklődők, akik este 10 óráig játszottak a díjnyertes és a jelölt játékokkal a KMO klubjában.

A hivatalos program 14:15 kor kezdődött és ezen a hazai társasjáték világ formálói voltak jelen, köztük kiadók képviselői, vloggerek, bloggerek, fotósok. Molnár Levi, aki a ceremónia lebonyolítója volt, profin indította a bulit, egy kis játékkal melegítette be a jelenlévőket. Aztán hullottak a díjak, oklevelek. Sorrendben a Gyerek, a Családi, a Parti, a Hazai, a Gamer díj és végül a Grafikai különdíj került kiosztásra.

Az eredmények:

Fontos megemlíteni, hogy mindehhez szükség volt a szerkesztőség nagy részére, mivel korábban összeültünk és mindannyian kipróbáltuk azokat a játékokat, amikkel addig nem volt szerencsénk találkozni. Ez a nap volt a határtalan káosz és veszekedés nulladik napja. Ezután egymásnak feszültek a tagok és az általuk preferált játék mellett lobbizva próbálták meggyőzni az ellentábort, hogy az ő választottjukra szavazzanak. Végül hosszas viaskodást követően megszületett az eredmény, amivel büszkén álltunk a plénum elé. Az idén először minden díjazott kapott JEM Díj logós matricákat is, amiket a nyertes játékokra tudnak tenni, és így minden vásárló értesülhet a remek hírről, miszerint a játék díjazott lett.

A díjak átadása és a számtalan fotó elkészítése után a már szokásos szabad elmélkedés vette kezdetét. A kiadók közül mindenki meg volt elégedve a végeredménnyel; még azok is, akik nem lettek jutalmazva. Kiemeltük, hogy a JEM magazin mellett a kiadóknak is mozgósítaniuk kell követőiket, vásárlóikat, hogy minél többen szavazzanak és legyen egyre reprezentatívabb a JEM Társasjáték Díj.

A hosszúra nyúlt beszélgetés után, de már közben is, elkezdődtek a játékok, amikhez a JEM szerkesztőségének tagjai adtak segítséget az érdeklődőknek. A legnagyobb figyelmet a Farkasok és a parti kategória játékai kapták, de tulajdonképpen minden játékkal játszottak egy-egy asztalnál.
A játékos est 22 óráig tartott, habár biztos vagyok benne, hogy ha a jelenlévőkön múlott volna, még most is ott ülnének.

Köszönjük minden meghívott vendégünknek, az érdeklődő játékosoknak és mindenkinek, aki megtisztelte e jeles eseményt, hogy szántak ránk időt, és mindenkit váruk vissza 2024-ben az 5. JEM Díj átadóra. Addig is keressétek a JEM Társasjáték Díj logójával ellátott játékokat, nem fogtok csalódni bennük.

drcsaba

Az eseményről készült képválogatást megtekinthetitek az alábbi albumokban:
KMO fotóválogatás
Képek az átadót követő játékról

Hozzászólások lezárva.

Még több itt:JEM Díj