Magazin

Megjelent a JEM magazin szeptemberi száma!

54
Dice Forge – A sors kovácsai
Village
Valdora
Battlestar Galactica
Walnut Grove
World without End
Bärenpark
Szamárpad

Interjú: Kasper Lapp


Ha a böngésződ egyből megjeleníti, akkor egér jobb gomb, “Mentés másként…”

2 Hozzászólások

 1. Kedves JEM Szerkesztőség!

  Mint aki alig várja a hónap első napját csak azért, hogy végre szert tehessen a legújabb JEM magazinra; engedjék meg, hogy gratuláljak a minden hónapban magas színvonalt tartó lapnak. Remélem, hogy még sok száz szám olvasásához lesz szerencsém.
  Három rovatjavaslatom lenne, ami szerény véleményem szerint lendítene kissé a havi oldalszám növelésén, relatíve kis erőfeszítés kifejtésével.
  Az első rovat javaslat: gondoltak már arra, hogy a tisztelt Szerkesztőség összes tagja esetleg rangsorolhatná a kedvenc társasait? Többféleképpen is lehetne rangsorolni a kedvenceket: a) egy konkrét év kedvencei (talán a januári számban, az előző évvel kapcsolatban), b) a valaha kiadott 10 legkedvesebb játék, c) vagy csak épp az egyes játékbemutatók után tízes skálán értékelni a játékot a lap azon szerkesztői által, akik játszottak vele. Ez abban is segítene, hogy az olvasó jobban értse milyen játékokat szeret melyik szerkesztő, és sokkal személyesebb hangvételt kölcsönözne a magazinnak.
  A második: Emlészem, hogy a lap első pár számában volt egy olyan rovat, ami a játékok történelmével foglalkozott. Ha emlékezetem nem csal, a történet az ókorban végződött. Én nagyon szeretném látni ennek játéktörténelmi vonulatnak a folytatását. Ha nem is a középkortól kezdve, de legalább a huszadik század elejétől. Először persze lehetne évtizedekre bontani a cikket, de a ’70-es évek végétől akár egy évet is be lehetne mutatni több játék alapján. Ebben természetesen a BGG adatbázisa nagy segítség lehetne.
  A harmadik: rengeteg játék lát napvilágot minden hónapban. Több oldalt is lehetne szánni az új játékok két-három mondatnyi bemutatásához. Az olvasók így hírekért is olvasnák a lapot, ami nagyobb aktualitást adna a lapnak.

  Baráti üdvözlettel,
  Kátai Jaroszlav

  1. Szia!
   Köszönjük a javaslatokat, és hogy követed a munkánkat! 🙂

Hozzászólások lezárva.

Még több itt:Magazin

Magazin

Megjelent a JEM magazin 134. száma

Játékismertetők:Piatnik klasszikusokPiatnik 200Papaya Boats (Magyar Premier)Ronny Roller (Magyar Premier)Zoknifogócska SzofivalMu csacsiErster ObstgartenActivity PlaymobilMysterium Kids: Kipkop ...
Magazin

Megjelent a JEM magazin 132. száma

Játékismertetők:Jeruzsálem: Anno Domini (Magyar Premier)Számolj Borival!VaalbaraWitchstoneAz X-bolygó nyomábanOkko: Legendary JourneyBANG!: Dodge City, Aranyláz és Gyilkos ...