Hírek

Új térképek, kalandok, parkok és a május foka

Az amerikai Thunderworks Games felvillantotta 2021-es újdonságait. Nalos királyság új vidékeit térképezhetjük fel hősökkel a oldalunkon, vagy kalandozó csapatunkkal szerezhetünk dicsőséget, de gyümölcsözővé tehetjük a vidámparkunkat és fejleszthetjük New Jersey híres parti városát.

Cartographers Heroes 
Nyugati vidékre irányuló expedíciót indít Gimnax királynő, amellyel további megtiszteltetést kaphat egy királyi térképész. De háború dúl errefelé, ahol könnyen Dragul haderőkbe ütközhet az ember. Szerencsére hősök támogatják a munkátokat és segítenek megrajzolni a történelmet. Az új csomag külön de az alapjátékkal kombinálva is játszható.

Cartographers: Nebblis, Affril, Undercity
Nemcsak a nyugat, hanem a vidék különlegesebb pontjai is felfedezhetővé válnak az új térképcsomagok által. Szerezz további dicsőséget a törpék mágikus vulkánjánál, egy hasadékon keresztül felfedezett lila sziklás vidéken vagy a főváros alatt elterülő csavaros labirintusokban. A három külön kiegészítő mind a két játékhoz használható.

Roll Player Adventures
A kiadó egy korábbi játékának a Roll Player világát továbbgondolva indították a Kickstarter kampányt 2020-ban, amely idén fog beérni. Harcban edzett hőseitek kalandoznak a rejtélyekkel teli Nalos vidékén. De döntsetek óvatosan, hogy megölitek vagy békét köttök a trollokkal, lepaktálsz a vámpírokkal és hű maradsz-e a királysághoz vagy beállsz az ellenséghez.

Roll Player Adventures: Nefras’s Judgement
Nem maradunk kiegészítő nélkül, mert Nefras az istennő, aki ítéletet hoz a lelkekről valódi természetük alapján, több mint 40 további egyedi történetet kínál a kalandozóknak, hogy a végén felruházza őket a megfelelő ajándékkal.

Theme Parks
De van élet Nalos földjén kívül is, ahol öt éven át intézhetitek vidámparkotok fejlődését és mindennapjait. Lehet fákat irtani, hogy legyen hely az új látnivalóknak, vagy további ingatlanok vásárlásával bővíteni a lehetőségeket. Az nyer, aki vonzóbb parkkal tudja a nagyközönséget bevonzani.

Cape May
Az USA keleti partján fekvő várost vállalkozóként fejleszthetitek, miközben a szabadidőtöket is jól kell eltölteni. Építsetek viktoriánus korabeli házakat, alapítsatok üzleteket majd szánjatok időt a kikapcsolódásra és teljesítsétek a céljaitokat. Aki a legjobban tartja meg az egyensúlyt az írja be magát a történelembe.

Hozzászólások lezárva.

Még több itt:Hírek

Hírek

10 éves a JEM magazin

A Játékos Emberek Magazinja idén ünnepli kiadásának 10. évfordulóját. A születésnap alkalmából a szerkesztőséggel nagyszabású ...