Hírek

Újdonságok a KOSMOStól

A neves német kiadó néhány újra kiadott játék mellett számos újdonságot tartogat számunkra a nürnbergi játék expora, a Spielwarenmesse-re. Vessünk egy pillantást rájuk!

A Schmugglerben a csempészfőnök ifjú követőit versenyezteti, hogy ki tudja a zsákjában a legtöbb csempészárut áttuszkolni a kerítésen? A játékhoz egy látványos 3D-s pálya is jár. Izgalmasnak tűnik a koncepció, főleg, hogy időre megy a játék.

pic2838292 pic2838293

A Kerala absztrakt játéknak ígérkezik; a téma a messzi Indiából való, ahol a játék címét adó tartományban rendeznek versenyt az ott lakók, kidekorált elefántokkal. Egyedi stílus jellemzi a külcsínt, remélhetőleg a játékmenet is hasonlóan jó lesz.

pic2838274 pic2838275

Újabb játék a sikeres Cacao szerzőjétől! Az Imhotep témája már a jól megszokott egyiptomi építkezés. Itt a fáraó híres építészének bőrébe bújhatunk és a különböző építőanyagokat behajózva próbálunk meg minél több emlékművet emelni az uralkodó számára.

pic2841771 pic2841772

Hozzászólások lezárva.

Még több itt:Hírek

Hírek

10 éves a JEM magazin

A Játékos Emberek Magazinja idén ünnepli kiadásának 10. évfordulóját. A születésnap alkalmából a szerkesztőséggel nagyszabású ...