Hírek

2021 januári újdonságok – Kiegészítők

Örömmel tölt el mindannyiunkat, ha magyar nyelven játszhatunk az asztalunkon, de nemzetközi porondon természetesen a bőség szaru gyorsabban hízik. Nézzünk is körül a januári újdonságok között, először a kedvenceink kiegészítői között.

Horror in High Gear: Mythos Pack (2021.01.08.)
A Fantasy Flight Games elhozz a Arkham Horror: The Card Game kártyajátékuk The Innsmouth Conspiracy ciklusába harmadik Mythos csomagját. Itt előtérbe kerülnek a járművek, valamint új képességek, szövetségesek és egyéb kártyák is bővítik a palettát.

A Crimson Offering (2021.01.08.)
A Legend of the Five Rings: The Card Game is folytatja a Temptation ciklusát. A klánoknak nehezebb döntéseket kell hozniuk, amivel hatalmas új képességekkel ruházhatják fel harcosaikat.

Wasp Hero Pack (2021.01.08.)
És a legújabb LCG is megkapja a kiegészítő csomagját, így a Marvel Champions: The Card Game is folytatja a hős paklik dömpingjét. A csomag egy 40 kártyás azonnal játszható pakli, amely az agresszív játék kedvelőinek kedvez.

Republic és Separatist Specialists Personnel csomagok (2021.01.22.)
Ha már FFG akkor nem maradhat ki egy kis Star Wars sem, ezért kiegészítő csomagok érkeznek a Star Wars: Legion Klónok háborúja alapcsomagjához. Négy klónkatona és ugyanennyi szeparatista droidot sorozhatunk hadserege-inkbe, így növelve a festhető minik számát.

Dulcinaria Deck és Salmon Deck (2021.01.22, 2021.01.01)
Uwe Rosenberg két klasszikusához is kiegészítővel bővíthetik a rajongók a lapjaik számát. Az Agricola új foglalkozás és fejlesztéskártyákkal míg a Nusfjord új épület és vénkártyákkal bővül, hogy még érdekesebbé tegyék a játékmenetet.

Leaders és Agora
(2021.01.29, 2021.01.01)
A Repos tavaly megújította a nagysikerű 7 csodát, ezért szükségszerűen meg is érkezik idén hozzá az utolsó kiegészítő is. A kétfős változatot pedig a szenátussal fűszerezi tovább a győzelemhez vezető utat.

Future Imperfect
(2021 január)
Végül, de nem utolsó sorban van egy magyar vonatkozású megjelenés is. A Mindclash Games három modullal bővíti a hozzáadható lehetőségeket az Anachrony-hoz. Ezek önmagukban, de akár a korábbiakkal együtt is új horizontot nyitnak a játékban.

Hozzászólások lezárva.

Még több itt:Hírek

Hírek

10 éves a JEM magazin

A Játékos Emberek Magazinja idén ünnepli kiadásának 10. évfordulóját. A születésnap alkalmából a szerkesztőséggel nagyszabású ...