Hírek

2021 januári újdonságok

A kiegészítők után nézzük milyen önálló játékokra szórhatjuk el a fizetésünket:

Sherlock 13
Hét évvel ezelőtti játékot frissített fel az Arcane Wonders, ahol a híres tolvajt, Arsene Lupin-t kell fülön csípni. 13 karakter valamelyikének álcája mögé bújt Lupin-t az ártatlanok kizárásával találhatod meg. Ha igazad van te leszel a legsikeresebb nyomozó.

LAMA Dice
Reiner Knizia őrült grafikával megáldott kockás játékában kocka gurítással kell megszabadulni a számozott lapoktól, de megfelelő időben ki kell szállni, nehogy az öledbe hulljanak a mínusz pontok.

Sword & Sorcery: Ancient Chronicles
Ha már minik, akkor a 2017-es Sword & Sorcery folytatásában senki nem fog csalódni. Az új kampány teljesen kompatibilis az eredetivel, így keverhetők a hősök és a szörnyek. A játékmenet a régi, de bővülnek a lehetőségek, úgy hogy nem teszi bonyolultabbá.

Overboss: A Boss Monster Adventure
Pixel Art stílusban válhatsz Overworld legnagyobb elnyomójává. Ez a gyors iramú játék ötvözi a draft, a szettgyűjtés és a lapkalehelyezés mechanikákat, így építve olyan optimális lehelyezést, hogy a legtöbb pontokat hozzák és keresztbe tegyél az ellenfeleidnek.

Fairy Tale Inn
A CMON limited egy klasszikushoz nyúlik vissza. A Connect four (vagyis potyogós amőba) mechanikáját felhasználva kell az Andersen mesék karaktereit úgy elhelyezni a fogadónk szobáiban, hogy minél több pontot érjenek a játék végén. Persze Piroska nem kerülhet a farkas szomszédságába, mert tudjuk mi lesz a vége…

Funfair
A Good Games Publishing a sikeres Unfair “világát” bővítik egy könnyedebb, gyorsabb vidámpark építő darabbal. Eltűnnek az előd keresztbetevős lehetőségei, így több lesz a “Fun” és kevesebb az “Un”.

Adventure Games: Die Akte Gloom City
A német Kosmos folytatja az Adventure Games sorozatát és lesüllyedhetünk a bűn városába és felfedezhetjük a Noir stílus minden kliséjét (ha tudsz németül).

Raffi Raffzahn
Bővül a gyerekjátékaik sora is, ahol Raffi-nak a varázslómedve kastélyából kell visszaszereznie a hercegnő ellopott ékszereit. Ez a mágikus-mágneses memória játék biztosan belopja magát a egyelőre a német gyerekek szívébe.

Fantasy Fluxx
Csomagold össze a második reggelit és indulj egy klasszikus fantasy küldetésre a kalandozó barátaiddal, hogy a végén legyőzzétek a Sötét Nagyúrt. A Fluxx sorozat darabjaiban a kártyák határozzák meg az aktuális szabályokat és a játék számos aspektusát, így téve minden kalandot különlegessé.

Smash Up: Marvel
Ha össze nem illő csapatokról van szó, akkor Smash Up! Mostantól már a különböző Marvel csoportosulásokat is keverhetjük, tehát összeállhat az Utimates a Hidrával, vagy a Bosszúállók a Kree birodalommal.


Scott Pilgrim Miniatures The World

Ha képregény, akkor Scott Pilgrim sokaknak ismerős lehet (akár a filmből), de most festett minikként is visszatérnek az asztalra, hogy legyőzzék az Evil Ex ligáját. Könnyed csihi-puhiban nyerhetnek a jó fiúk a rosszak ellen.

Hozzászólások lezárva.

Még több itt:Hírek

Hírek

10 éves a JEM magazin

A Játékos Emberek Magazinja idén ünnepli kiadásának 10. évfordulóját. A születésnap alkalmából a szerkesztőséggel nagyszabású ...