Hírek

2021 Nemzetközi újdonságok – Április

Nem csak a boltok nyitnak ki, hanem hasadékok, széfek, gyárak és nők lehetőségei. Az április újdonságai sokféle szórakozást lefednek. Kapunk párbajt, kockáztatást, üzletépítést és szakácskodást.

Riftforce
Hasadékok nyíltak a világban, és az élő elemek irányítására lassan céhek alakultak, hogy az ismereteiket tökélyre vigyék. Ebben a kétszemélyes játékban négy céhet toborozhattok, hogy aszimmetrikus szövetségként szálljanak szembe a másik négy céh ellen. Semmisítsd meg az ellenfeled elemeit és vond ellenőrzésed alá a hasadékok menti területeket.

The Specialists
Hét tökéles bűntény, hogy legendássá váljon a neved. Készíts tervet, válaszd ki a célpontot és állítsd össze a csapatod, hogy mindenre felkészülj. És ezt mind csak 1 darab kockával kell végrehajtani körönként. Optimalizáld a lehetőségeidet és fosszál ki kaszinókat, bankokat és lopjál ékszereket a világ legnagyobb városaiból, hogy több pénzt gyűjts mint a többi banda.

Factory 42
Légy a marxista törpék egyike és dolgozz végig egy munkahetet műszakvezetőként egy steampunk gyárban. Klasszikus euro játékként magához öleli a gazdasági, fantasy, ipari és tárgyalási elemeket, egy kis szatírával fűszerezve, úgy hogy nem válik vicc tárgyává. Kombinálja az együttműködést az egymás vállán való előrejutással, hogy végül a legélelmesebb legyen a munka hőse.

Pizza
Újra megnyílik az a bizonyos olasz étterem, ahol szakácsként finomíthatod tudásodat, hogy felszolgálhasd a legkívánatosabb pizzákat. Minden körbe 4 dobott kocka értéke határozza meg melyik szelet pizzára kerülhet rátét, ezután minden egyes játékos a választott alapanyagkártyának megfelelően helyezi fel a hozzávalókat. Ezután megpróbálhatod kiszolgálni az válogatós ügyfeleket, hogy 6 forduló után elnyerhesd a legjobb pizzaszakács címet.

Florence
Firenze városában emeld ki családodat a többi közül és szervezz találkát a vezető Medici család kulcsfiguráival a nagy karnevál éjszakáján. Foglalj területeket, de minden körben változik, hogy melyik fontos, mivel a Medici mozog a városban különféle funkciókat ellátva. Biztosítsd be, hogy a te családodról beszéljenek a legtöbbet és le tudd nyűgözni mindegyik Medici-t.

Votes for Women
A választójog nem csak a férfiak kiváltsága! Ennek az elfogadása több mint 30 évig tart, és el kell döntened, hogy melyik oldalra állsz. Ebben a kártyajátékban a játékosok kompetitíven vagy kooperatívan is elérhetik a tizenkilencedik módosítást. Ennek eléréséhez meg kell győzni 36 amerikai államot a törvénybe iktatáshoz, míg az ellenfélnek elég 13 az elutasításhoz. 6 forduló áll a mozgalom rendelkezésére, hogy megváltoztassák a jövőt.

Embarcadero
Az 1850-es évi San Francisco az arany lázában ég és kincsvadászokkal teli hajók áramlanak az öbölbe. Az aranyláz markában lévő legénységek hajók tömegét hagyják magára, amelyeket néhány üzletember magáévá tesz a birodalmuk növeléséhez. A mogulok egyikeként rád vár, hogy elhagyott hajók testén építsd fel San Francisco-t. Vedd át a rakpart irányítását, gyűjts pontokat és növeld befolyásodat, hogy te légy a vízpart ura.

Hozzászólások lezárva.

Még több itt:Hírek

Hírek

10 éves a JEM magazin

A Játékos Emberek Magazinja idén ünnepli kiadásának 10. évfordulóját. A születésnap alkalmából a szerkesztőséggel nagyszabású ...