Hírek

Holtszezon, Deadpool, Sárkányherceg és Knizia

Sok minden felkeltheti egy rajongó figyelmét, ha újdonságokról van szó. Egy ismerős cím, egy kedvelt szerző, egy jó sorozat vagy egy szatirikus antihős. És nem minden áprilisi tréfa ami annak látszik.

Camel Up: Off Season
A versenyszezonon kívül sem áll meg a tevék élete, mert szőnyegeket, vázákat, datolyát és más gyümölcsöket el kell juttatni a piacról. A kereskedőként licitálj a különböző árusok összes portékájára és pakold meg a tevéidet, amennyire csak tudod. De a tevéid csak bizonyos mennyiségű azonos terméket bírnak el és ha egy összeesik a nehéz súly alatt, minden rápakoltat elveszted. Légy a leggazdagabb kufár a jól telepakolt tevéiddel.

The Siege of Runedar
Runedar bányáit rég kimerültnek hitték, de törpék egy maroknyi csapata tiszta aranyra bukkant, amit sikeresen ki is nyert. Sajnos az orkok is megneszelték a felfedezést ezért ostrom alá vették az erődítményt. Nézzetek szembe az orkokkal, koboldokkal és trollokkal, fejlesszétek a paklitokat fegyverekkel és szerszámokkal, hogy elég ideig fel tudjátok tartani őket és kiássátok a biztonságba vezető alagutat.

Unmatched: Deadpool
A harc, ahol senki sem egyenlő. És itt van Deadpool, hogy egy kis rendetlenséget csináljon, úgy ahogy csak ő tud. Ő az a képregényhős, aki tudja magáról, hogy képregényfigura, és természetesen azt is tudja, hogy egy társasjáték szereplője. Mindegyik kártyája egy korábbi pakliból való, amelyet szó szerint megrongált maga Deadpool. A játékmenetre vonatkozó szabályok mellett felesleges szabályokat is alkotott, mert miért ne.

The Dragon Prince: Battlecharged
Légy részese egy a csatának, amely a sárkányhercegért vívják. A sorozatból ismert nyolc karakterekből válaszd ki a csapatodat és szállj szembe a többiekkel. Minden karakterhez egy szépen kidolgozott mini és egy 16 lapból álló pakli tartozik. A csapatok különböző harci stílusokkal vannak ellátva. Taktikázz jobban a többieknél, hogy a győzelem a tied legyen.

Family Inc.
Évente egyszer a hírhedt Azzardo család tagjai Tutti Frutti nevű étterem raktárában találkoznak, hogy a lopott árukat a régi családi hagyomány szerint osszák szét. A játék során zsetonokat kell felfordítani, ha két azonosod lesz vége a körödnek, de ha sikerül befejezni megkapod az ellenfeleid azonos zsetonjait. Gyűjts pontokat vagy gyémántokat minden körben és érd el leghamarabb a 100 pontot, hogy te vidd haza a legtöbb zsákmányt.

Witchstone
Céhetek képviselőjeként az ősi szent kő köré gyűltök, és elfoglaljátok a négy torony egyikét, ahonnan varázsigék és üstjeitek segítségével energia hálót vontok a kő köré. Kapcsolódj az energia segítségével, küld ki a boszorkányaidat, töltsd meg kristályokkal az üstöd, fejleszd a pálcádat vagy teljesítsd be a jóslatot. 11 forduló végeztével légy te a legügyesebb és gyűjtsd a legtöbb pontot.

Hozzászólások lezárva.

Még több itt:Hírek

Hírek

10 éves a JEM magazin

A Játékos Emberek Magazinja idén ünnepli kiadásának 10. évfordulóját. A születésnap alkalmából a szerkesztőséggel nagyszabású ...