Hírek

2021 Nemzetközi újdonságok – Augusztus

Három hétnyi versengés (vagyis annak nézése) után jól eshet egy kis együttműködés a családdal vagy a haverokkal, ahol újra átélhetjük a hetvenes évek űrhorrorját, a kilencvenes évek animált vízköpőinek megpróbáltatásait, a kétezres években új stílust teremtő társasjátéknak új történeteit, egy tavalyi díjnyertes űrkaland vízbeszállását és egy idei meghökkentően elképzeléssel operáló újdonságot.

ALIEN: Fate of the Nostromo
Legyetek részese a Nostromo sorsának és bújjatok a legénység bőrébe, gyűjtsetek hulladékot és tárgyakat a célok teljesítéséhez. De a legénység morált veszít, ha találkozik a nyolcadik utassal, és ha nullára csökken elvesztitek a játékot. Használjátok a különböző karakterek képességeit megfelelően, küldjétek minél többször vissza az idegent a fészkébe, hogy egyszerre teljesítsétek a végső küldetést.

Disney Gargoyles: Awakening
A vízköpők visszatérnek, hogy megállítsák Manhattan utcáin garázdálkodó Acél klánt. Bújjatok Góliát, Brooklyn, Lexington, Broadway, Hudson vagy Elisa Maza az NYPD detektív bőrébe, és harcoljatok a gonosz Xanatos valamint Demona ellen négy küldetésen keresztül. A háromdimenziós táblán Manhattan városa tárul elétek, ahol megmenthetitek Coldstone elméjét, visszaszerezhetitek a Grimorium Arcanorumot vagy megállíthatjátok az Acél klán terveit.

Descent: Legends of the Dark
Terrinoth veszélyben van, a sötétség erőivel szemben a megosztott társadalom nem képes egyesülni. Kovácsoljátok össze a csapatot, hogy legendává váljatok kalandozásaitok során. Applikáció segítségével váljatok eggyé hős szerepetekkel, átvéve a játék stílust és a képességeket. Tizenhat küldetésen keresztül nézzetek szembe a ködben megbújó élőholttakkal, a vadonban leselkedő démoni barbárokkal és még félelmetesebb fenyegetésekkel. Háromdimenziós terepek, számos hős és szörny figura segít az átívelő kalandokon, hogy az élmény a maximumon legyen.

The Crew: Mission Deep Sea
Az innovatív alapjáték folytatásaként, most alászállhattok a mélységbe, hogy együtt megkereshessétek Mu elveszett kontinensét. Az új kalandok egyre nagyobb kihívás a legénység számára, és a csapatjátékon múlik, hogy milyen mélyre tudtok jutni. A kommunikiáció most is súlyosan korlátozott, ezért a rejtett föld megtalálásához hibátlan kivitelezésre és talán egy kis szerencsére is szükségetek lesz.

Oath: Chronicles of Empire and Exile
Alakítsátok egy ősi ország történelmét úgy, ahogy ti akarjátok. Erősítsétek meg a régi rendet vagy tegyétek tönkre a királyságot, amelynek következményei hatással lesznek a későbbi játékok menetére. Megváltoznak az erőforrások, új akciókkal bővülhet a paletta vagy a játék alapvető győzelmi feltételei átalakulnak. Ebben a játékban nincsenek különleges alkatrészek vagy applikációk, bármikor újraindítható, így akár több idővonal is létrehozható párhuzamosan.

Hozzászólások lezárva.

Még több itt:Hírek

Hírek

10 éves a JEM magazin

A Játékos Emberek Magazinja idén ünnepli kiadásának 10. évfordulóját. A születésnap alkalmából a szerkesztőséggel nagyszabású ...