Hírek

Marokkó, Amerika, Arrakis és tulipán birodalom

Amszterdam, Hamburg és New York után itt a negyedik város a sorban, szörnyekre vadászhatunk az amerikai vadonban, feszüljetek egymásnak a fűszer tulajdonáért, győzzük le azt a bizonyos ügynököt, termeljünk tulipánt és kockázzuk ki a birodalmunkat.

Marrakesh
Végre többet is megtudhattunk Stefan Feld városok sorozatának negyedik tagjáról, ahol Marokkó negyedik legnagyobb városában szerezzetek címeket helyi befolyásos családokként. A három forduló során titokban szervezhetitek meg előre a teendőket, majd az asszisztenseitekkel végrehajthatjátok a szükséges műveleteket. Az elhasznált henger jelzőket a kockatoronyból vissza lehet helyezni, amelyekkel a későbbi terveiteket segíthetitek. Légy te az ‘Obermufti’ és uralkodj Marrákes utcáin.

Horrified: American Monsters
A Ravensburger 2019-es kooperatív játékának rémisztő képlete most az amerikai szörnyek világába kalauzol titeket. Bigfoot, molyember, a Jersey ördög, Chupacabra, a Banshee és az Ozark-i Sikoltó tizedeli a környék népességét. Hozzátok létre a bandátokat és szálljatok szembe velük mielőtt késő lenne. Mindegyikőtök különleges képességére szükségetek lesz, hogy kitaláljátok, miképpen lehet legyőzni az egyes szörnyeket.

Dune: Betrayal
Frank Herbert regényének újabb filmadaptációja nyomán elözönlötték a témát feldolgozó játékok az asztalunkat. A The Resistance szerzőjétől egy dedukciós játékban bújjatok a Dűne karaktereinek bőrébe, akik fontos részei az irányításért versengő frakciókban. Fedezd fel az ellenségeid valódi kilétét, miközben megvéded nemeseidet, szövetséget kötsz és eszközöket gyűjtesz a hatalom megszerzése érdekében. Jól válaszd meg szövetségeseidet a győzelem biztosítása érdekében.

SPECTRE: The Board Game
A 007-es ügynök visszatér a társasjátékasztalra, de most a ti orrotok alá fogja dörgölni modoros viselkedését. Testesítsétek meg a gazembereket, akik a James Bond filmekben a világ leigázásában ténykednek. Építs világpusztító fegyvert, kémkedj az ellenfeleid után, zsarold meg riválisaidat és vesd be hű ügynökeidet a föld minden részén. Irányítsd a szálakat a színfalak mögött, hogy minél aljasabb ügyeket vigyél célba. Válj a 007-es legnagyobb fenyegetésévé, tehát fogd a perzsa macskád, hívd a kedvenc csatlósod és írd meg a legújabb monológod.

Tulpenfieber
Az Amigo idei újdonságai között megbújik egy Uwe Rosenberg játék, amelyben a tulipánlázban égő gazdákként kell minél jövedelmezőbbé tenni gazdaságunkat. Ültess különböző színű virágokat a szántóföldedre, hogy értékes tulipánokhoz juthass. Dobj a megszerzett kockákkal, hogy új mezőket ültess, amelyek további kockákat hoznak, és így tovább a végső győzelemig. Végül az jöhet ki győztesen a tulipánlázból, aki a legértékesebb tulipánokat birtokolja.

Dice Realms
2019 óta húzódó kiadás végre révbe ér, és ha minden jól megy idén már a kockára bízhatjuk birodalmunk jövőjét. Fejleszd és bővítsd birodalmadat, amelyet testre szabható kocka ábrázol. Minden birodalom ugyanolyan kockákkal kezd, majd továbbiakat szerezhet, de a kezdőket is fejlesztheted. A szimultán királyság építést hátráltatni fogja a tél fagyos nyomorúsága vagy szomszédok támadásai. Gyűjtsd össze a leghamarabb a 10 győzelmi pontot, hogy a te lehess a legnagyobb kockakirály.

Hozzászólások lezárva.

Még több itt:Hírek

Hírek

10 éves a JEM magazin

A Játékos Emberek Magazinja idén ünnepli kiadásának 10. évfordulóját. A születésnap alkalmából a szerkesztőséggel nagyszabású ...