Hírek

2021 Nemzetközi újdonságok – Március – kocka és kártya

Amilyen sokféle virágot hoz a tavasz, olyan sokféle játékot hoznak el a kiadók is számunkra a világ minden táján. A kocka látványától sok felvilágosult (euro) játékosnak feláll a szőr a hátán, és a kártyák véletlenszerű húzásától sem repdesnek, de ez nem jelenti azt, hogy együtt vagy külön ne okozhatnák a kívánt élményt. Szóval nézzük milyen kártyás és/vagy kockás felhozatalt kínál a március.

Shamans
Árnyákok fenyegetik a világot és sámánokként megpróbáljátok helyreállítani a harmóniát, de te döntöd el melyik oldalra állsz. Egy klasszikus kártyajáték versengéssel és rejtett szerepekkel fűszerezve. Minden kijátszott kártyával stabilizálható a szellemvilág, létrehozhatóak rituálék és tárgyak szerezhetőek. A felek közötti végső összecsapásban az kerekedik felül, aki jól átlátott a vetélytársain és a győztes oldalra állt.

Surrealist Dinner Party
Mutasd meg, hogy milyen egy igazi vacsora, ahová a legismertebb szürrealista művészek is szívesen járnak. Szolgáld fel nekik a kedvencüket, old meg a kettejük közötti drámát és küld őket haza időben. De mennyivel jobb ha az ellenfélnél robban ki egy igazi veszekedés, amit akár te is okozhatsz.

Tucano
Tucano erdeje tele van ízletes gyümölcsökkel. Szerezd meg a legtöbbet, de vigyázz mert a tukánok segíthetnek a összeszedni a finomságokat, de akár el is lophatják őket. Egy gyors szett gyűjtögető játék családok számára.

Sweetlandia
Álmaidban a cukornádasban a Cucorica gyermekeivel játszadozol? Akkor ezt az álmot nem is, de várostervezővé azért még válhatsz Cukorországban. Licitálj a megfelelő telkekre a céljaid eléréséhez, hogy te kapd a legtöbb fánkot McSweet polgármestertől.

Lawyer Up
Esküszik, hogy csakis az igazat, a színtiszta igazat… és az ügyész már sarokba is szorítja a tanút, mire az ügyvéd hevesen tiltakozik. Ebben a kétszemélyes aszimmetrikus kártyajátékban átélhettek egy bírósági pert a bizonyítékok átnézésétől az esküdtszék befolyásolásáig.

Lost Cities: Roll & Write
Az expedíciódat most hat színes ösvényen indíthatod el a legkisebb dobott értékkel. Minden körben folytathatod a korábban megkezdett ösvényt vagy újat indítasz. Az utakon műtárgyakat is szerezhetsz, de fontold meg milyen gyorsan haladsz, mert az elakadt expedícióval gyorsan annyi pontot veszíthetsz mind amennyit megszereztél.

Fired Up
Egy világban, ahol szórakozás megváltozott, digitális harcosok versengenek egy kibertér arénában. Irányítsd te is a kényelmes foteledből a csapatokat és fogadj a bajnokra. Kockák dobásával befolyásolhatod harcosokat, majd titokban fogadhatsz különböző eseményekre. Ha csak egy marad, a legszórakoztatóbb játékos nyer.

Biblios: Quill and Parchment
A szerzetesi írnok élete nem könnyű. Minden nap hosszú órákat tölt a kolostorban, könyveket másol, imádkozik és feladatokat végez. Hogy kemény munkával és imádsággal érdemelje ki az apát bizalmát, és mutassa be odaadását a jámbor élet iránt. 8 nap alatt a dobott kockák megfelelő felhasználásával másolhatsz könyveket, utazhatsz, hogy aukciókon találj értékesebb könyveket vagy befolyásolhatod az apátot.

Dice Miner
Évszázadok óta a felszínen éltek, de az ellenségeitek visszatértek ősi otthonotokba. Törpe hősként itt az ideje kitakarítani az hegy gyomrát a fránya sárkányoktól. Ezeket a hegyeket pedig kockával kell feltölteni, majd draftolva kell kombinálnod a képességeket, hogy a szerencséd kísértésével felfedezz és legyőzd ellenségeidet.

300: Earth & Water
Perzsia megtámadta Görögországot, de a túlerővel szemben a különleges fegyverek és taktikák működni látszanak. Ebben a kétszemélyes játékban a birodalom csap össze a lázadókkal öt expedíción át, ahol az nyer aki több városon tud uralkodni. A kártyák segítségével sereged hoznak létre, a stratégiai döntések sora pedig győzelemre vezetheti az ügyesebb vezetőt.

Hozzászólások lezárva.

Még több itt:Hírek

Hírek

10 éves a JEM magazin

A Játékos Emberek Magazinja idén ünnepli kiadásának 10. évfordulóját. A születésnap alkalmából a szerkesztőséggel nagyszabású ...