Hírek

2021 Nemzetközi újdonságok – Március – űr, vérhold és az ismeretlen felfedezése

Érdekesebbnél érdekesebb témák szökkennek a polcokra a tavasz első hónapjában, amelyek között kényszercivilizálhatunk, űrbányászhatunk, nindzsa leszámolhatunk vagy csak hurcibálhatjuk a felfedezők cókmókjait.

Cryo
A küldetésnek lőttek, ismeretlenek szabotázst hajtottak végre a kolonizálón, ami egy fagyot bolygóra zuhant. Ebben a munkáslehelyezős játékban a túlélők csoportjai versenyeznek a túlélésért. Előzd meg a szabotázsokat, keress erőforrásokat drónokkal, mentsd meg az alvó személyzetet és urald a legjobb jégbarlangokat. Bár nem a tervek alapján, de az emberiség új fejezete elkezdődött. Légy te a győztes mielőtt lemegy a nap!

Mining Colony
Elfogyott az erőforrás, ezért a túlélés érdekében egy közeli zord és barátságtalan bolygóra érkeztek, hogy kiaknázzátok gazdagságát. Itt a lapkáidat úgy kell lehelyezned, hogy te gyűjtsd a legtöbb nyersanyagot, majd fejleszd a telepet és építs tudományos állomásokat, előőrsöket. Felül fogja múlni a kolóniád többiekét? Sikerre viszed a bányatelepedet?

Collexion
Gyűjts sokszögeket, hogy a készleted minél nagyobb legyen. De vigyázz a aki nem része a gyűjteménynek azért negatív pontok járnak. Ezért a mohóság helyett figyelj az ellenfeleidre és szerezd meg a legtöbb pontot.

Night of the Ninja
A Nindzsák éjszakáján le kell győzni a rivális házat, ha ki tudod deríteni, hogy ki ők. Ben Charman különleges stílusú grafikáival illusztrált fordulatos dedukciós élményt élhettek át, ahol az is elnyerheti a becsületet, aki nem éli túl az éjszakát. Lehetsz kém és jósnő, hogy felfedd társaidat, de az utolsó vágást a Shinobi pengéjének kell elvégeznie.

Bloodborne: The Board Game
Az embereket vadállattá tevő pestis irányíthatatlanul terjed Yharnam városában. Vadászként rátok vár, hogy elfojtsátok a növekvő fenyegetést. A Bloodborne kampányában az egyedülálló kártyavezérelt harcban kell legyőzni az utatokba álló szörnyeket és felfedni a város rejtélyeit. Az idő telik, a vérhold egyre magasabbra hág és csak reménykedni tudtok, hogy sikerül befejezni a vadászatot, mielőtt a város szerencsétlen véget ér.

Undaunted: Normandy
A partraszállás csak az első lépés volt, most mélyebbre kell hatolni a Gall kakas otthonába és vissza kell szorítani a német erőket. Építsd a paklidat és használd ki a kártyáid képességeit, hogy megragadd a kezdeményezést, megerősítsd vonalaidat vagy irányítsd csapataidat, de vigyázz mert a vakmerő döntések a kártyáid elvesztéséhez vezethet. Nézz szembe a puskák csövével és vezesd győzelemre az amerikai vagy német hadsereget.

Dream Catcher
Rémálom rontja meg az alvást? Válaszd ki megfelelően az álomfogódat, hogy minden rémséget elűzzön. Az álomba esve sorra válaszd ki a legjobb plüssöket, hogy lefedd a rémálom alakját, és gyűjtsd az álomjelzőket, hogy minél hamarabb feltöltsd a felhődet, hogy te legyél a legügyesebb álomfogó.

Dive
Windbark szigetén a búvárkodás ősi hagyomány, és minden nyári napfordulón versenyt hirdetnek a falu szent kövének megszerzéséért. A játékosok egyidejűleg mérik fel az átlátszó lapokból összeállított pályát. A vizet felmérve kell a megfelelő mélységbe merülni, de a cápák éhesek míg a teknősök és ráják segítenek. Ha jól sikerül felmérni a tenger mélyét, te lehetsz a falu új vezetője.

Nanga Parbat
Ha a serpáról nem csak a ruhamárka jut eszedbe, akkor utat mutathatsz a hegymászóknak az expedícióik során. A serpa közösség tagjaként alaptáborokat létesíthetsz a külföldi felfedezőknek, ahol állatokat ejthetsz el a húsukért és a bőrükért. Ezekkel kereskedhetsz, de a túrázókat se felejtsd el, mivel segítésükkel zsíros pontokhoz juthatsz. Ki fogja megfelelően kombinálni a lehetőségeit a győzelemhez?

Lost Explorers
Futótűzként terjed a hír, hogy egy elveszett világot fedeztek fel, de a titkos bejáratához vezető nyomokat elszórták az egész világon. A kutatócsapatoddal szerezz felszereléseket és indíts expedíciókat, hogy közelebb kerülhess a hőn áhított nyomokhoz. Ha mind a négyre rálelsz bebocsátást nyerhetsz az elveszett világba.

Hozzászólások lezárva.

Még több itt:Hírek

Hírek

10 éves a JEM magazin

A Játékos Emberek Magazinja idén ünnepli kiadásának 10. évfordulóját. A születésnap alkalmából a szerkesztőséggel nagyszabású ...