HírekRendezvény

Gémklub partnernap

Az őszi Gémklub partnernapon a legnagyobb magyar kiadó ismét elkápráztatott minket számos újdonságával. Még egy meglepetéssel is készültek, amiről sajnos nem beszélhetünk, de ígérhetem, hogy hamarosan megtudjátok, mi az…

Számos gémer és családi játék érkezik az ősz folyamán, de a partijátékok szerelmeseinek sem kell csalódniuk, sőt, a 18+-os témákat kedvelőknek is érkezik érdekesség.

Levi kollégánk, aki először járt ezen az eseményen, a következőket írta: „Első alkalommal voltam partnernapon, a személyes véleményem, hogy profin meg volt szervezve, mindenki nagyon kedves volt, és szuperül elmagyaráztak minden játékot. Izgalmas címek jönnek ősszel, én többek között a fancy bonbonos Azult várom, valamint a Lángműveseket, A varázslatos krónikákat (a gyerekek miatt), a Harry Potter Stupor!-t (ami egy Cash&Guns gyerekeknek) és a Bal jobb dilemmát.”

Ezen kívül találkoztunk a Delta Vision és a Kék Kobra kiadó játékaival is: a heavy eurók szerelmesei az Időjárásgépet, a tematikus játékokat kedvelők pedig a Fekete Rózsa háborúját várhatják a közeljövőben, míg a gyerekeknek a Jancsi és Juliskát ajánljuk.

A partnernapról készült fotóinkat megtaláljátok Facebook oldalunkon!

Beszámoló:Tzimisce
Fotók: Tzimisce & Levi

Hozzászólások lezárva.

Még több itt:Hírek

Hírek

10 éves a JEM magazin

A Játékos Emberek Magazinja idén ünnepli kiadásának 10. évfordulóját. A születésnap alkalmából a szerkesztőséggel nagyszabású ...