Hírek

Harcos hercegnő, a vízalatti világ és szabadulás középföldéről

Kaptunk egy pár bejelentést mostanában, amelyek között nyomozhatunk a mérhetetlen vének után, alapítsunk Azték nagyvárost vagy térjünk vissza az elhagyatott kunyhóba, hogy kiszabaduljunk belőle.

Unmatched: Battle of Legends, Volume Two
Az év közepén érkező új Unmatched játék négy új hőst fog tartalmazni, amelyek közül most egyet felfedett a Restoration Games. Yennenga, Burkina Faso legendás hercegnője volt a 12. században, aki 14 éves korától harcolt apja mellett. Mestere volt a dárdának, lándzsának és az íjnak, valamint lovasnak sem volt utolsó.

Res Arcana — Perlae Imperii
A francia Sand Castle Games bejelentette a Res Arcana második kiegészítőjét. A címből és a mellé biggyesztett idézetből már meg is indultak a találgatások a beltartalommal kapcsolatban. Többen új nyersanyagot látnak a cím mögé (gyöngy), de a vízalatti világ egyedei is elkerülhetnek, míg az ázsiai vonal is sejteti magát.

Arkham Noir: Case #3 – Infinite Gulfs of Darkness
A 2017-ben megjelent Arkham Noir sorozat új üggyel bővül. Ez egy pasziánsz típusú játék, amely H.P. Lovecraft által teremtett világ történetei ihlettek egy noir detektív történetként elképzelve. Minden eset önmagában is játszható. A cél az öt puzzle nyomkártya megszerzése, amellyel össze lehet rakni az összképet, mielőtt elfogyna az idő vagy elhatalmasodik az őrület.

Exit: The Game: Schatten über Mittelerde és Die Rückkehr in die verlassene Hütte
5 éves jubileumát ünnepli a KOSMOS kiadó Exit: The Game sorozata, ezért visszatér Dr. Arthur Funbeq az elhagyatott kunyhó házigazdájaként és Középföldére pedig egy olyan nagy árnyék vetül, amelyből ki kell szabadulnunk (valahogy).

Founders of Teotihucan
A Teotihuacan sorozata folytatódik a Board&Dice kiadónál, amely nyilvánvalóan merít az eredeti játékból. Ez egy önálló darabja lesz a vonalnak, és az új szerző, új mechanizmusokkal bővíti a lehetőségeket. Az ígéretek szerint A City of Gods kedvelőinek ismerős lesz a játék kinézete, de más élményt fog nyújtani.

Hozzászólások lezárva.

Még több itt:Hírek

Hírek

10 éves a JEM magazin

A Játékos Emberek Magazinja idén ünnepli kiadásának 10. évfordulóját. A születésnap alkalmából a szerkesztőséggel nagyszabású ...