Pályázat

II. JEM pályázat

2015-ben hirdettük meg II. társasjáték-fejlesztői versenyünket, melyet a Gémklub támogat. Rengeteg játék érkezett a felhívásra, aminek okán a pályaművek értékelése egy kicsit elhúzódott. Mivel szerkesztőségünk most kapta meg a beküldött maketteket, a tesztelést is csak most tudjuk elkezdeni, melynek értelmében az eredmény kihirdetése is későbbi időpontra tolódik. A beküldött játékok listáját ABC sorrendben közöljük, és megkérjük az összes szerzőt, hogy az eredeti kiírásban meghatározott címre küldjék el játékuk legfrissebb szabályát. A lista tartalmaz néhány játékot, amiket az első pályázatunkra küldtek be a szerzők. Úgy gondoltuk, hogy az új célok figyelembe vétele mellett új esélyt adunk nekik. Ezekhez a játékokhoz is kérnénk egy frissített szabályt, ami el is térhet az eredetitől. A tesztek több lépcsőben fognak zajlani.

1. A JEM egyik tagja a beküldött játékszabályok alapján előszűrést végez, hogy melyik játék felel meg a fenti kritériumoknak, mennyire érthető a szabálykönyv és a játék felépítése, működése.

2. A JEM három főből álló zsűrije teszteli a játékokat és a következő fordulóba ajánlja azokat, amelyeket megfelelőnek tart a pályázatban kiírtak alapján.

3. A második tesztelési fordulóban a JEM egy másik háromfős zsűrije fogja tesztelni a pályaműveket, és a tesztelések után véleményezi azokat. A vélemények alapján legfeljebb 10 játékot a Gémklub tesztelői csapatának figyelmébe ajánlunk.

4. A Gémklub teszteli a továbbjutott játékokat, és kiválasztja közülük azt, amely megnyeri a pályázatot.

A játékok szerzői minden lépcső után értesítést kapnak, hogy a játékuk bekerült-e a következő fordulóba vagy kiesett.

Minden pályázónak további sok sikert kíván a JEM magazin!

3×4
4M
Agyagkatonák
Azúr
Cat’s Quest
Connect – Kapcsolódj!
Dogfight
Dwarf’adanium
Exit
Fele királyságom
Galápagos hercege és a motorizált csavargók
HippoHonder
Így neveld a fádat
Indiántábor
Infinito
Inspire
Intergalaktikus Birodalom
Intrika Magika
Inváziók a Csendes-óceánon
Irány a kincses sziget! v 5.2
Isten óvja a királyt!
Kincsesbánya
Kísértetház
Koboldkirály
Malackaland
Museo
Mystery Murder
Navigare
Producerek
Rabok legyünk vagy szabadok
Rakj rendet
Route 66
Selyemút
Shambling Zombies
Só, bors, paprika
Szellemes Barangolás
Szócsata
Storekeeper
Titkok szigete
Tőzsde
Űrtorony
Ügyféltájékoztató
Vortex
Vyblik Világa

Hozzászólások lezárva.

Még több itt:Pályázat

Pályázat

Cikkírót keresünk!

Kedves olvasók! Ismét tagfelvételt hirdetünk! A JEM magazin ezúttal cikkíró pozícióba keresi újdonsült szerkesztőségi tagjait.Ha ...