Hírek

Űrsárkány, halhatatlanság, akácosút és megint Mars

Űrvadászatot szervezhetünk egy Spiel des jahres ösztöndíjas űrsárkányaira, vagy elővehetünk egy klasszikus fogadós kártyajátékot új köntösben. De utat törhetünk egy virágoskert titkai felé, vagy visszatérhetünk a marsra, megint.

Space Dragon
Verbuválj űrlegénységet, hogy elfoghass egy hírhedt űrsárkányt. Levadászhatod a sárkányt, de nem biztos, hogy túléli a hajód. Ebben az egyszerű kártyajátékban hét fordulón keresztül a különböző értékű és képességű kártyák kijátszásával gyűjthetőek be a szélsőséges képességű űrsárkányok.

Equinox
Reiner Knizia vagy örök klasszist alkot vagy egy olyan játékot, amely több tematikában is megállja a helyét. Társasjáték világban talán ő a master of remastered. Az Equinox a Grand National Derby harmadik feldolgozása, ahol a mágikus erejű lények akarnak bejutni a legendás mesekönyvbe, hogy emlékük fennmaradjon. Legfeljebb négyen juthatnak be, ezért mindenki beveti minden varázserejét.

Umbra Via
Az indákkal benőtt ősi járatokat megtisztítva egy dúsan virágzó titkos kertet lehet felfedezni. Az élénk színek egy nagy rejtély felé mutatnak utat. A különböző lapkák, és virágjelölők lehelyezésével trükkös utakat lehet létrehozni, de ha kiderülnek a terveitek, minden megváltozik.

Terraforming Mars: Ares Expedition, Dice Game
A Terraforming Mars: Big Box után a következő rókabőrként (vagy marsibőrként) egy gyors kártyajátékkal vagy kockákkal népesíthetjük be a mars felszínét. Meglátjuk mit szólnak ehhez a marslakók.

Hozzászólások lezárva.

Még több itt:Hírek

Hírek

10 éves a JEM magazin

A Játékos Emberek Magazinja idén ünnepli kiadásának 10. évfordulóját. A születésnap alkalmából a szerkesztőséggel nagyszabású ...