Hírek

Cylon et circenses!

Cylon-ok, egy hódításra váró bolygó, battle royale és egy kis cirkusz.

Battlestar Galactica: Starship Battles
Az olasz Ares Games elvesztette a csatát a Cylon-ok ellen, vagyis nem hosszabbították meg velük a licenc szerződést, így nem folytathatják tovább a Wings of Glory szerű űrhajós lövöldéjüknek fejlesztését.

Lost Empires: War for the New Sun
A kickstarter-en a második negyedévben indul a Kolossal Games kampánya, amelyben párbajt vívhatunk az 581-es bolygó irányításáért. Mindkét fél egy 18 kártyás paklival próbálja összegyűjteni egy idegen technológia alkatrészeit, hogy hamarabb megépíthessék a Wormgate nevű masinát.

Reload
Januárban sem pihennek, mivel egy francia tervezőpáros Fortnite jellegű akció kockákat alkalmazó játékát indítják a Kickstarteren. Kibernetikusan továbbfejlesztett klónkatonák egy halálos TV műsorban próbálnak túlélni, egy folyamatosan szűkülő pályán

Tiny Acrobats
Új bejelentéstől harsan fel a cirkusz közönsége, fények villannak és a Meeple Circus új tornyokkal és műsorral kápráztatja el a nagyérdeműt. A harmadik negyedévben megjelenő új változatban új szabályokkal és egyszerűbb pontszerzéssel teszik áramvonalasabbá az élményt.

Hozzászólások lezárva.

Még több itt:Hírek

Hírek

10 éves a JEM magazin

A Játékos Emberek Magazinja idén ünnepli kiadásának 10. évfordulóját. A születésnap alkalmából a szerkesztőséggel nagyszabású ...