Hírek

Építsd a Nemzetközi Űrállomást, fejleszd a fogadódat vagy hajtogass sarkokat 2021-ben

A német Schmidt Spiele bejelentette az év első felében megjelenő címeit, amelyben a korábbi címektől eltérően egy kooperatív játékot helyeznek piacra, míg bővítik a kis dobozos roll-and-write kínálatot, és kiegészítik egy korábbi sikerüket.

Mission ISS (2021.03.15)
A Nemzetközi Űrállomás építését pár asztronauta kezdi el, akik a irányítóközpont utasításait hajtják végre, majd a további modulok építéséhez új űrhajósok is csatlakoznak, hogy együtt tegyék sikeressé a küldetést.

Die Tavernen im Tiefen Thal: Zimmer frei! (2021. május)
Tiefenthal fogadóját tovább bővíthetjük borospincével vagy vendégszobákkal, hogy több vendéget tudjunk beédesgetni, a kocsmárosunk pedig új irányt adhat a játékstílusunknak. A polgármester is felfigyelt a feltörekvő vendéglátósokra és meg is jutalmazza őket, ha növeljük a turizmust.

Kannste knicken (2021. március)
A játékosok egyszerre dobnak a két speciális kockával és ez alapján rajzolnak be mezőket a papírjukon. Ha egy területen az összes mosolygós arcot megjelölted behajthatod a papírod sarkát, de ez akár nagyobb terület is lehet, ha több arcot sikerül lefoglalni. Fontos a jó időzítés, mert az nyer, aki mind a négy sarkot behajtja majd összeköti az előbukkanó célszimbólumokat.

Hozzászólások lezárva.

Még több itt:Hírek

Hírek

10 éves a JEM magazin

A Játékos Emberek Magazinja idén ünnepli kiadásának 10. évfordulóját. A születésnap alkalmából a szerkesztőséggel nagyszabású ...