Hírek

Az Istencsászár hadba hív 2021-ben is

A Warhammer világa főleg a wargame-ek szerelmeseinek ismerős, de mivel az FFG már nem foglalkozik tovább e két világgal a Games Workshop is egyre több klasszikus társasjátékot dob a piacra. Akkor jöjjön hát a Space Settlers of Catan 40k és a Pandemic: Swarm of Skavens! Nem is lenne rossz ötlet, de nézzük inkább mit főztek ki az angol urak (és hölgyek).

Warhammer Age of Sigmar: Bladeborn
Khagra a Bitorló és a varázsló Theddra csapata mérik össze tudásukat egy arénában, hogy helyet kaphassanak Archaon a Kiválasztott seregében, amely a káoszt egyesítve harcol a Rend erőivel. Ebben a gyors ütemű kétszemélyes játékban a harcoló feleknek ki kell használniuk a harcosaik egyedi képességeit az összes kártya és kocka felhasználásával.

Space Marine Adventures: Doomsday Countdown
Három harcedzett Space Marine bőrébe bújva helyt kell állnotok egy káoszkultistáktól hemzsegő kaptárváros utcáin. A cél, hogy hatástalanítsatok egy kataklizmatikus szuperfegyvert, és talán el is meneküljetek élve. Ebben a játékban könnyedén meg lehet szeretni a 41-dik évezredet, mivel egyszerűen tanulható szabályai és a 30-45 perc játékideje van.

Warhammer 40,000: Fireteam
Eközben a Space Marine űrgárdisták egy másik bolygón a Necron-okkal csapnak össze egy klasszikus osztagalapú csatában. Itt meg lehet ízlelni egy Wargame működését, és a veteránok is egy könnyed gyors szórakozást élhetnek át, persze ha túlélik.

A bejelentést a Games Workshop oldalán is elolvashatod.

Hozzászólások lezárva.

Még több itt:Hírek

Hírek

10 éves a JEM magazin

A Játékos Emberek Magazinja idén ünnepli kiadásának 10. évfordulóját. A születésnap alkalmából a szerkesztőséggel nagyszabású ...