Hírek

Itt a francia Cthulhu, kis rombolás és egy birodalom felemelkedése

A francia IELLO bejelentette az első félévben megjelenő címeiket, amelyek a kiadóra jellemző könnyedebb hangvételi szórakozást fogják nyújtani. Lesz itt várostrom, egy mérhetetlen vén zabálása, királyi intrikák és civilizáció építés (ami speciel nem annyira könnyed).

Catapult Feud (2021.04.01)
A Chaufort-ok és a Cunningfield-ek kölcsönös utálatának oka a múlt ködébe vész, de a középkor vívmányaival tovább folytatják háborújukat. A nagy sikerű Kickstarter kampány után a boltok polcaira is katapultálódik. Építsd meg a váradat és rombold le az ellenfelét a valódi ostromgépekkel.

Sticky Cthulhu (2021.04.15)
Chtulhu felébredt és éhsége mérhetetlen! Kinyújtja csápjait és mindent felfal, ami a szívókorongja ügyébe kerül. A Sticky Chameleon minden eddiginél őrültebb és szórakoztatóbb változatában, dobj a kockával és faljál fel kultistákat vagy őrjítsd meg ellenfeleidet egy jól irányzott csápcsapással.

Little Factory (2021.07.01)
Termelj és kereskedj a különleges termékekért, hogy újabb épületeket húzzál fel, amelyekkel könnyebben juthatsz hozzá az erőforrásokhoz. Vásárolj, gyárts, adj el majd vedd meg újra ás szerezd meg a legtöbb győzelmi pontot. Egy könnyen tanulható kártyajáték, a Little Town univerzumából ultrakompakt kiszerelésben.

For the King (and Me) (2021.07.15)
A fiatal uralkodó még nem képes az ügyek intézésére, ezért nyerd el a bizalmát, hogy rád bízza a legfontosabb állami feladatokat. Használd a befolyásodat, hogy túllicitáld a ellenlábasaidat a legzsírosabb munkákért. Az elismert Biblios most új köntösben tér vissza, és akár 5 játékossal versenghettek a király kegyeiért.

Last Message (2021.07.20)
Egy bűncselekmény áldozata rajzokat hagyott számotokra, hogy ki az elkövető, de ezt a tettes is tudja, és a nyomokból részeket töröl ki, így fedve el kilétét. Egy különleges koncepció, ahol a nyomozási képességeitek segítenek megtalálni a tettest a tömegben. Az újrajátszhatóság garantált.

Khôra: Rise of an Empire (2021.08.19)
Az ókori Görögország egyik uralkodójának bőrébe bújhatsz, ahol megpróbálhatsz gyorsabban és jobban fejleszteni a birodalmadat mint a riválisaid. Számos politikai döntést hozhatsz a filozófia, kultúra, kereskedelem és hadászat területein, és így alakítsd nemzeted jövőjét. Optimalizáld dobókockáidat, gyűjts adót vagy gyarmatosíts idegen tájakat, majd légy te a legragyogóbb civilizáció görög honban.

Hozzászólások lezárva.

Még több itt:Hírek

Hírek

10 éves a JEM magazin

A Játékos Emberek Magazinja idén ünnepli kiadásának 10. évfordulóját. A születésnap alkalmából a szerkesztőséggel nagyszabású ...