Hírek

2021 februári újdonságok

Itt a farsang, ilyenkor a gyerekek beöltözhetnek, aminek csak akarnak. Persze nemcsak a kicsik hanem a nagyok is szeretnek jelmezbe bújni és ilyenkor az se baj, ha Batman Vasemberrel koccint a pultnál. Na de nézzük milyen bőrbe bújhatunk a közeljövőben a társasjátékos asztalok mellett.

Kōhaku (2021.02.10)
Japán kertészként a kertek ékkövét a halastavat építhetjük meg lapkák segítségével, amelyek szebbnél szebb színben pompázó virágokat és Koi pontyokat ábrázolnak. A megfelelő színkombinációk használatával érd el, hogy a tied legyen a legszebb tó.

Cubitos (2021.02.19)
Kockaföldén a kockák a kockakupában kockabajnokok akarnak lenni. A versenyzők a csapataik (a kockák) támogatásával és azok különleges képességeikkel próbálnak a leggyorsabban a célba jutni. A szerencse forgandó ezért ne vidd túlzásba a kísértését.

7 Summits (2021. február)
Kapd elő a csákányodat és a csapatoddal mászd meg a hét kontinens hét legmagasabb hegyét. Kockák draftolásával frissítheted a felszerelésed és fejlesztheted a képességeidet, hogy te mászd meg elsőként az összes csúcsot. De vigyázz, ha túl vakmerő vagy, elsodorhat a lavina.

X-Men: Mutant Insurrection (2021.02.26)
A mutáns hősök megint a világ megmentésére készülnek, mivel a gonoszok visszatértek. Magneto-t vagy a Sötét Főnixet egy gyors, kooperatív, kocka vezérelt kártyajátékban, akár hat ikonikus hős részvételével győzhetitek le. Nyolc különböző forgatókönyvön keresztül élhetitek át az X-Men-ek kalandjait.

Royal Visit (2021.02.11)
Reiner Knizia egy klasszikusa éli meg második kiadását az IELLO gondozásában, ahol két család harcol, hogy nagyobb tekintélyt szerezzen úgy, hogy az uralkodó és helytartása nála száll meg. Kártyák kijátszásával mozgathatod a tábla közepéről a figurákat magad felé, de a különböző szabályozások ezt megnehezítik. Egy jó időben kijátszott kártyával lehetsz te a győztes vagy vesztheted el ezt a 10-20 perces játszmát.

Daimyo: Rebirth of the Empire (2021. február)
A távoli jövőben az emberiség maradványa a busidó szerint próbálnak élni. Egy klán vezetőjeként próbálsz meg a 6 sziget császárává válni. A népszerűségedet növelheted a kormányzóid ténykedésével vagy ősi ereklyék feltárásával, de számolnod kell a halálos árnyak merényleteivel, amelyek hátráltatják a céljaidat.

2021 korábbi újdonságai:
2021 januári újdonságok
2021 januári újdonságok – Kiegészítők

Hozzászólások lezárva.

Még több itt:Hírek

Hírek

10 éves a JEM magazin

A Játékos Emberek Magazinja idén ünnepli kiadásának 10. évfordulóját. A születésnap alkalmából a szerkesztőséggel nagyszabású ...